Azian Hasan

Memperkenalkan Majalah i-Dapur

Posted on: April 22, 2009

Salam semua,

Atas alasan yang boleh diterima iaitu ‘terlupa’, saya memohon maaf kepada pembaca  blog saya ini kerana terlewat untuk mengumumkan tentang keluaran e-majalah saya yang pertama. Majalah ini diberi nama Majalah i-Dapur. Tuan-tuan dan puan-puan…Memperkenalkan Majalah i-Dapur.

cover

Matlamat kami ialah untuk berkongsi kisah-kisah kejayaan terutamanya kejayaan mereka yang berniaga dari rumah dan Insya Allah akan dikeluarkan pada setiap bulan. Semoga kisah-kisah sebegini akan memberi semangat dan inspirasi kepada kita untuk terus berusaha mencipta kejayaan. Majalah i-Dapur secara khususnya akan membincangkan perihal bagaimana kita boleh mengoptimasikan rumah terutamanya dapur kita baik dari sudut bisnes mahupun penggunaan seharian. Insya Allah ia akan dipenuhi dengan pelbagai cerita bisnes dari dapur, tips-tips dan petua-petua menarik.

Majalah ini juga akan menitipkan informasi, tips dan berita terkini tentang perniagaan dari dapur dan rumah.  Malahan sekiranya anda juga ada perkara-perkara yang boleh dikongsi bersama-sama, bolehlah anda emel kepada kami agar boleh kita siarkankan untuk edisi yang akan datang. Di dalam edisi bulan ini, kami memberi fokus terhadap perniagaan kelas memasak.

Perniagaan sebegini boleh diketengahkan dengan memberi pendekatan dan penampilan yang boleh menarik minat orang ramai dan yang bagusnya ia boleh dijalankan hanya dari dapur atau rumah anda sahaja. Apa yang penting ialah kita perlu mempersiapkan diri secara mental dan fizikal sebelum terjun di bidang ini. Bisnes dari dapur bukan sekadar main tangkap muat sahaja. Oleh itu sebelum memulakan langkah pertama kita perlu tingkatkan pengetahuan, kemahiran dan pengalaman.

Iringkan dengan doa dan tawakal kepada Allah sentiasa, kami pasti anda akan berjaya mencipta kejayaan yang diimpikan. Harapan kami semoga anda mendapat manfaat dari majalah ini. Kami juga mengalu-alukan pendapat dan pandangan dari anda. Oh ya majalah ini percuma sahaja. Untuk dapatkan satu cuma emelkan pesanan kepada majalah@duniadapur.com. Sharing is Caring!!

By the way, I was featured in NST (Tech&U) a couple of weeks back. . Thanks Ana.

yan-in-nst

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Kalendar

April 2009
M T W T F S S
« Mar   May »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
rk.ph
Bookmark and Share

Favourite

Top Clicks

Archives

Advertisements
%d bloggers like this: